A+ A A- | Търсене | Kарта на сайта | Контакти | English
Начало Проекти
Начало / Връзки с обществеността / Новини / Конкурс за детска творба

Конкурс за детска творба

Публикувана на 02.06.2020 г.

 

Изпълнителна агенция „Проучване и поддържане на река Дунав“ обявява конкурс за детска творба „Река Дунав през детските очи“ по повод 29 юни – Международен ден на река Дунав. В конкурсът могат да участват деца между 4 и 18 години. Всеки може да изпрати до две творби в два различни раздела – рисунка и фотография. Успех в конкурса ще имат всички произведения, които са обвързани с темата за река Дунав, значението на плавателния път и дейността на Изпълнителна агенция „Проучване и поддържане на река Дунав“. По отношение на начина на работа, децата могат да се чувстват свободни да експериментират с различни техники и материали, а ние ще се радваме да видим река Дунав през техните очи!

Участниците ще бъдат разделени в 3 възрастови категории, като ще бъдат отличени трите най-добри творби във всяка категория.

 

За рисунка

I-ва категория за деца между 4 – 7 г.

II-ра категория за деца между 8 – 12 г.

 

За фотография или колаж от снимки

III-та категория за деца между 13 – 18 г.

 

Участниците могат да изпращат творбите си по електронна поща на agopova.s@appd-bg.org до 22.06.2020 г. включително. Задължително условие е всяка работа да съдържа следната информация – трите имена на автора, години, училище, местожителство.

 

 

Имената на победителите ще станат ясни на 29 юни – Международен ден на река Дунав. Наградите ще бъдат връчени на церемония в двора на Флотската кула. За победителите ще бъдат осигурени грамоти и предметни награди.© Изпълнителна агенция „Проучване и поддържане на река Дунав” [правна информация] [декларация за достъпност]